Zakelijke oplossingen - Fermolux zonwering en terrasoplossingen

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Zakelijke oplossingen

Zoek je zonwering, raamdecoratie of terrasoplossingen voor je zaak? Ook daarvoor kun je op ons rekenen. Wij geven je het professionele advies dat je nodig hebt en meten jouw zaak de geschikte oplossing aan.

Wil je inspiratie opdoen voor je zaak? Deze B2B-klanten profiteren alvast van het advies, de kennis en de kwaliteit van Fermolux zonwering.

Waarom Fermolux?

Advies op maat van je zaak

Welk type zonwering of raamdecoratie je bedrijf ook nodig heeft, wij geven steeds gericht en professioneel advies voor jouw zaak.

Oplossing voor elke situatie

Een terrasoverkapping aan je restaurant? Lamellen voor je kantoor? Voor elk bedrijf hebben wij de juiste oplossing in petto.

Plaatsing door professionals

Ons team van 16 professionals zorgt voor een verzorgde plaatsing en vlekkeloze afwerking van jouw gekozen oplossing.

Flexibel aanspreekpunt

Heb je vragen of een probleem? Wij zijn jouw flexibel aanspreekpunt en komen meteen met een antwoord of oplossing voor de dag.

De perfecte zonwering voor elk bedrijf

Heb je een winkel, kantoorgebouw of ander bedrijf? We hebben voor elk gebouw en elke situatie de gepaste terrasoplossingen en zonwering op maat. Je houdt het werk zowel binnen als buiten aangenaam en voorkomt dat pottenkijkers binnen piepen.

screens op maat inspiratie fermolux 2

Oplossingen voor horeca

Als we aan zonwering of terrasoplossingen denken, dan denken we al snel aan horeca. En ook voor jouw bar, restaurant of hotel hebben we dé perfecte oplossing. Voor elke situatie en elk seizoen. Gun dus zowel je personeel als je gasten het hele jaar door het beste comfort.

Functioneel én esthetisch

Zonwering in je zaak moet uiteraard doen waar het voor gemaakt is: je personeel en cliënteel zowel binnen als buiten beschutten tegen de zon. Of tegen andere weersomstandigheden. Maar onze zonwering is niet alleen functioneel. We zorgen ervoor dat jij een oplossing krijgt die ook nog eens past bij de stijl van je zaak.

fermolux verticale lamellen op maat inspiratie

Comfort voor iedereen

Bied je personeel én je klanten de allerbeste service. Bescherm hen tegen felle hitte in de zomer en tegen koude en wind in de donkere maanden. Je werknemers werken het hele jaar door in alle comfort. En je klanten genieten des te meer van je diensten.

Verbeterde akoestiek

Met zonwering verbeter je niet alleen je comfort. De juiste oplossing op de juiste plaats zorgt ook voor een betere akoestiek. Je wilt namelijk niet dat je klanten en personeel zich de hele tijd in een storende, lawaaierige omgeving bevinden.

Een gepaste oplossing voor jouw zaak?