Rolluiken: 5 functies in 1 zonwering - Fermolux Lommel en Hoeselt

x

Rolluiken

Rolluiken hadden nog niet zo lang geleden maar één doel: het zonlicht buiten houden. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Deze nog altijd populaire vorm van zonwering voor ramen biedt vandaag namelijk veel meer dan dat alleen. En dat zonder ook maar iets van lawaai bij het openen en sluiten. Iets wat u er vroeger ook nog eens bij moest nemen.

rolluiken op maat inspiratie fermolux 2

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

5 functies in één zonwering

Rolluiken zijn dan wel een zonweringsproduct. Toch hebben ze meer functies dan dat:

  • Zonwerend
  • Koudewerend
  • Warmtewerend
  • Geluidswerend
  • Inbraakwerend
rolluiken op maat inspiratie fermolux 4

De juiste rolluiken voor alle ramen en deuren

Hoe je gevel en venster er ook uitziet, er is altijd de perfect passende rolluik voor beschikbaar. Zelfs voor schuine, afgeschuinde of ronde ramen. En dat zowel in aluminium of kunststof. Uiteraard zijn elektrische, automatische rolluiken een mogelijkheid. Inclusief afstandsbediening en app op de smartphone, plus tijdsklok. Dit vervangt dan de klassieke lintbediening. Ook een geïntegreerd vliegenraam is een absolute aanrader.

De voordelen van voorzetrolluiken

Of je nu een nieuw huis plaatst, of je bestaande woning renoveert. Voorzetrolluiken zijn de beste oplossing. Er moeten geen complexe constructies voorzien worden. En in je bestaande woning hoef je geen onnodig breekwerk uit te voeren.

rolluiken kopen 3 fermolux

Waarom Fermolux kiezen?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Thuis of in je zaak.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies