Verandazonwering voor verkoeling in de zomer - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Verandazonwering

De veranda. Een plek waar je het hele jaar door lekker kunt genieten. Als je het er tenminste kunt uithouden. Gelukkig hebben wij voor iedereen de geschikte verandazonwering. Deze zorgt voor koelte in de hete zomermaanden. Tijdens de koude wintermaanden merk je trouwens niet eens dat je verandazonwering hebt.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Verandazonwering voor rechthoekige veranda’s

Onze verandazonwering werkt volledig elektrisch, voor een optimaal gebruiksgemak. We voorzien deze aan de zijkanten ook van geleiders. De cassette in aluminium sluit volledig, waardoor bladeren en vuiligheid niet mee in het doek rollen. Naast rechthoekige veranda’s is deze zonwering ook prima geschikt voor serres en hellende glasoppervlakken.

zonwering veranda fermolux 2

Veranda met speciale vorm? Geen probleem!

Ook voor veranda’s met een speciale vorm hebben we flexibele elektrische zonwering in huis. Het geheim hierbij zijn de speciale geleiders, die we tot één meter van de zijkanten naar binnen kunnen monteren. Als je dat wilt, zorgen we ook voor extra bescherming tegen zonlicht en warmte tot een volle meter voorbij de beide zijkanten.

Verandazonwering met unieke optie: telescopische extensie

Hierbij schuiven de armen aan de voorkant volledig automatisch uit de geleiders. Op die manier schuift de schaduwgrens tot 1,25 meter op. Het voordeel: het rechtopstaand glas van je veranda krijgt ook de nodige schaduw.

Waarom Fermolux kiezen?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies