Bloembakken en/of zitbanken voor een strak terras - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Aluminium bloembakken en zitbanken

Til de uitstraling van je terras of tuin naar een andere dimensie. Onze strakke bloembakken en zitbanken – al dan niet gecombineerd – zorgen voor extra decoratie, bieden je comfort en houden je zitplekje windvrij.

Onze terrasoplossingen van Therma zijn verkrijgbaar in verschillende opstellingen. Aluminium bloembakken, zitbanken, en combinaties van de twee. Dankzij de glazen windschermen zit je steeds lekker comfortabel in je tuin of op je terras.

ferolux bloembakken en zitbanken lommel hoeselt

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

bloembakken en zitbanken fermolux lommel hoeselt

Tal van mogelijkheden

Kies voor gematteerd glas voor meer privacy of maak het jezelf gemakkelijk en voorzie je zitbank van weerbestendige rug- en zitkussens van acryldoek.

Ga voor een unieke opstelling en combineer verschillende modellen, kleuren, glas en groen. Is er minder wind? Dan kan je het glas makkelijk in de hoogte aanpassen of weglaten.

Bloembakken en zitbanken voor horeca

Een zitplekje dat jezelf tegelijkertijd beschermt tegen felle wind? Dat schreeuwt horeca! Het is dan ook de ideale oplossing voor een groot terras aan je hotel, restaurant of bar. Plaats bloembakken/zitbanken met een windscherm en je gasten zitten in elk seizoen lekker comfortabel op je terras.

Check ook onze andere zakelijke oplossingen.

fermolux therma zitbanken bloembakken voor horeca lommel hoeselt

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Thuis of in je bedrijf.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en terrasoplossingen. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Welke terrasoplossingen je ook kiest. Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies