Glazen schuifwand: extra beschutting tegen het weer - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Glazen schuifwand

Maak het leven op je terras een pak aangenamer met een extra beschutting tegen regen en wind. Op deze manier verleng je als het ware je leefruimte én de seizoenen. Bovendien kunnen je tuinmeubelen ook in de wintermaanden gewoon buiten blijven staan.

Glazen schuifwanden zijn perfect te combineren met zowel losse als vaste terrasoverkappingen. Maar ook met tuinkamers, balkons of zelfs complete poolhouses.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

extra opties voor je glazen schuifwand fermolux lommel hoeselt

Extra's voor je glazen schuifwand

Koop je een glazen schuifwand? Dan heb je de optie om allerlei extra’s eraan toe te voegen. Zo hebben we tal van verschillende handgrepen. Ook de sloten zijn er in heel wat vormen en maten. Of wat dacht je van gematteerd glas, zodat je van meer privacy geniet? De keuze is aan jou!

Waarom Fermolux kiezen?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Ons model

item-image
GSW17

x

fermolux gsw17 sunparadise

Kom langs voor inspiratie en advies