Gordijnen op maat - Fermolux gordijnen en zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Gordijnen op maat

Gordijnen op maat hebben heel wat meer in hun mars dan de praktische voordelen alleen. Naast de nodige privacy zorgen de juiste gordijnen namelijk voor precies die juiste sfeer in je woning of zaak.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Waarom gordijnen?

Gordijnen zijn de definitie van raamdecoratie. Ze scheppen privacy en creëren de juiste sfeer en stijl in je woning of zaak.

De mooiste gordijnen voor je zaak

Creëer een gezellige of juist strakke sfeer in je zaak met dé interieurdecoratie bij uitstek. Wij hebben gordijnen op maat voor elke winkel, restaurant, hotel of elk kantoor. Kies de kleuren en de stoffen die perfect aansluiten bij de stijl van je zaak.

Bekijk nu ook onze andere zakelijke oplossingen.

Gordijnen op maat: sfeervol en functioneel
  • Doseer de zon. Vooral met overgordijnen speel je met de hoeveelheid licht die binnenkomt. Hoe dikker de voering, hoe minder licht. Ook de kleur van de stof heeft een impact. Hoe donkerder de stof, hoe minder lichtinval.
  • Geniet discreet van de buitenwereld. Transparante Vouwgordijntjes bijvoorbeeld, bieden je de perfecte privacy, terwijl je toch in contact blijft met de buitenwereld.
  • Zonwering voor elk type raam. Ook bij kiepramen.

Meer info over onze gordijnen?

Bezoek ons atelier in Lommel