Terrasoverkapping: elke dag lekker in de tuin - Fermolux zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Terrasoverkapping

Terrasoverkappingen en pergola’s vergroten je leefruimte zodat je er het hele jaar van kan genieten. De moderne terrasoverkapping uit ons assortiment heeft een minimalistisch en licht design. Als je de doek oprolt, valt deze zonwering dan ook nog nauwelijks op.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Stevige terrasoverkappingen voor elk seizoen

Stralend weer nodigt uit om er op je terras van te genieten. Toch wordt de felle zon al snel wat hinderlijk als je een boek wilt lezen of iets wilt eten met hele gezin. Gelukkig beschermt terrasoverkapping je daartegen. Ook regen en wind maken geen schijn van kans dankzij de volledig water- en winddichte afsluiting.

Een oplossing voor elke tuin

Samen met jou bekijken we wat de allerbeste oplossing is voor je tuin. Je aluminium terrasoverkapping maken we volledig op maat. Bovendien hoef je niet te stressen over de kleur. Met zowel standaardtinten als officiële RAL-kleuren is er altijd een terrasoverkapping die perfect bij je gevel en interieur past.

Wil je nu al een mooi beeld krijgen van je terrasoverkapping? In onze 3D-configurator maak je eenvoudig zelf een realistisch ontwerp.

brustor buitenzonwering 3D simulator

Terrasoverkapping voor elk budget

Als je dacht dat een terrasoverkapping een flinke streep door de rekening is, hebben we goed nieuws. In elke prijsklasse is er een exemplaar te vinden. Enerzijds hebben we een basismodel in standaard kleuren met polycarbonaat dak. Mag het wat meer zijn? Dan hebben we ook een compleet uitgerust topmodel in kleur naar keuze met glazen dak en optionele vaste en schuifbare glazen wanden of screens, verlichting en verandazonwering.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Opties

Alle zonweringsproducten en outdoor living-producten zijn gemakkelijk uit te breiden met gebruiksvriendelijke opties die uw comfort verhogen. Automatiseer je producten, of geniet tot 's avonds laat van het buitenleven dankzij verlichting en verwarming.

Verlichting

x

Automatisatie

x

Verwarming

x

Kom langs voor inspiratie en advies