Vouwgordijnen: landelijk of strak - Fermolux zonwering en gordijnen

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat of American stores zijn een perfecte vorm van raamdecoratie voor zowel traditionele, landelijke, als strakke woningbouw. Ze maken je interieur echt af en bieden ook alle comfort op het vlak van zonwering.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

vouwgordijnen op maat inspiratie fermolux 10

Perfecte balans tussen licht en privacy

Door de horizontale bediening bereik je in ieder seizoen de gewenste lichtinval en privacy, zonder het contact met je tuin of omgeving te verliezen. De specifieke keuze van de stof van je vouwgordijnen heeft trouwens invloed op de mate van geluidsabsorptie. Ideaal dus voor grote raampartijen, want de maximum maten gaan tot 7 meter breed en 5,5 meter hoog.

Onze stofcollectie voor vouwgordijnen

In onze collectie heb je een ruime keuze aan stoffen. Van fijne, transparante wevingen tot blikdichte stoffen en dim-outs met verrassende en unieke structuren en kleuren. Subtiele eenvoud, of een aanwezige blikvanger in je interieur? Met vouwgordijnen op maat kan je alle kanten op.

vouwgordijnen op maat inspiratie fermolux 5
overgordijnen op maat inspiratie fermolux 3

Eenvoudige bediening

Naast een standaard handbediend mechanisme kunnen je vouwgordijnen ook perfect geautomatiseerd worden. Hiermee verhoog je je gebruiksgemak met één druk op de knop. De bedieningstechniek is duurzaam en vrijwel op elk raam toepasbaar. Vraag naar alle mogelijkheden in onze showroom.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkopen, maar aan oplossingen vinden. Daarom geven we je de begeleiding die jij nodig hebt.

Eigen gordijnen-atelier

Beleef onze overgordijnen in ons atelier in Lommel. Onze getalenteerde vakmensen maken alle gordijnen op maat van je woning of zaak.

Twee zonwering-showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Professionele plaatsing

Waar je je gordijnen ook wilt hangen Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies