Screens: speel met licht en privacy - Fermolux zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Screens

Als het op zonwering aankomt, valt er aan screens zelden te tippen. Screens laten de ideale hoeveelheid licht binnen in je woning of zaak. Tegelijkertijd krijgen buitenstaanders geen kans om binnen te kijken. Het resultaat: een natuurlijke sfeer in huis. En wat extra is meegenomen: hun strakke look maakt ze de absolute aanrader voor moderne woningen.

screens fermolux hoeselt en lommel

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Bepaal zelf de doorzichtigheid

Hoe donkerder de stof, hoe beter het zicht naar buiten. Omgekeerd zorgen lichte tinten voor minder doorzichtigheid. Met wel 190 kleuren in het assortiment is er altijd de perfecte combinatie met je gevel en interieur. Bovendien houdt de speciale stof van de screens tot wel 98% van de uv-stralen én 90% van de warmte buiten. Dat is dus ongekend helder zonlicht in elke kamer, zonder nadelen.

Screens zijn quasi onderhoudsvrij

Een enorm groot voordeel van screens is dat ze quasi onderhoudsvrij zijn. Het geheim zit hem in de waterbestendige pvc-coating. Bovendien zijn de screens in ons assortiment bijzonder weerbestendig. Zeker als het om windvastheid gaat. Je hoeft dus niet bij het minste slecht weer je screens omhoog te laten.

Slimme bediening

Er zijn verschillende opties beschikbaar om het plaatje helemaal af te maken. Van een tijdklok kijk je wellicht niet meer op. Maar wat dacht je van een speciale zon- en windautomaat, die mee bepaalt wanneer je de screens best op- of neerlaat? Of ingebouwde ledverlichting, om het geheel nog wat extra cachet te geven? Jij vraagt, wij zorgen ervoor.

brustor najaarsactie gratis ral kleur

Waarom Fermolux kiezen?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie, op de juiste plek.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies