Terrasoplossingen - Fermolux gordijnen en zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Terrasoplossingen

Zit jij graag het hele jaar door buiten op je terras? Dan hebben wij alles wat je nodig hebt om er zonder wind of kou te kunnen genieten. Ontdek nu onze terrasoplossingen voor alle seizoenen.

B200 lamellendaken fermolux

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Comfort in elk seizoen

Zowel voor de hete zomermaanden als voor de koude winters hebben we terrasoplossingen. Zo hou je het koel in de zomer en geniet je van warme gezelligheid in de winter.

Terrasoplossing voor je zaak

Wil je dat je gasten of medewerkers lekker op hun gemak op je terras kunnen genieten? Zowel in de winter als in de zomer? Dan zoeken wij samen met jou naar de perfecte terrasoplossing voor je zaak.

Check nu al onze zakelijke oplossingen.

Creëer je eigen sfeer
  • Speel met temperatuur. Of het nu thuis is of voor je horeca-zaak, je wilt dat iedereen zich steeds comfortabel voelt op je terras.
  • Wees de weergoden te slim af. Met de juiste terrasoplossing trek je je niets meer aan van felle wind, harde regen, of verzengende hitte.
  • Een oplossing voor elke stijl. Hou jij van een strakke vormgeving? Of heb je eerder een klassieke smaak? Onze terrasoplossingen passen bij elke stijl.

Kom langs voor inspiratie en beleving

Zoek je leuke ideeën?