Buitenzonwering - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Zonwering buiten

Volop genieten van je terras, veranda of tuin? In de zomer én in de winter? Ga voor buitenzonwering op maat van je huisstijl, zowel thuis als in je zaak. Kies hieronder je ideale buitenzonwering. Of gebruik onze 3D-simulator om zelf een hyperrealistisch ontwerp te maken.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Thuis of in je bedrijf.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Waarom buitenzonwering?

Is het een hete zomer? Met kwaliteitsvolle zonwering buiten zorg je zowel binnen als in je tuin voor de nodige afkoeling.

Buitenzonwering voor je zaak?

Bied je personeel of klanten ook tijdens de hete zomermaanden het beste comfort. Laat kwalitatieve zonwering buiten plaatsen en creëer een verkoelende en rustgevende setting in je winkel, kantoor, hotel of restaurant.

Bekijk al onze zakelijke oplossingen.

Zonwering buiten: het hele jaar door genieten
  • Doseer zonlicht buiten én binnen. Heb je het graag wat koeler of donkerder binnen? Of mogen er net wat meer zonnestralen naar binnen piepen? Je hebt het volledig zelf in handen.
  • Bescherming het hele jaar door. Niet alleen tegen hitte en UV-stralen. De juiste zonwering houdt je ook warm en droog tijdens regenachtige en winderige dagen.
  • Volledig op maat gemaakt. Of je nu voor rolluiken, screens of een luifel gaat. Wij maken je zonwering op maat van je woning, bedrijf en stijl.

Meer weten over buitenzonwering?

Kom nu langs voor inspiratie en beleving