Lamellen voor grote raampartijen - Fermolux raamdecoratie

x

Lamellen

Lamellen of verticale jaloezieën zijn met hun strakke en moderne look populairder dan ooit. Zeker als je grote ramen hebt, raden we ze absoluut aan. Daarbij kan je tot wel 5,50 meter breed en 5 meter hoog gaan. Het is trouwens de ideale oplossing voor vensters met een speciale vorm.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Verticale lamellen: twee producten in één

In één gemakkelijke beweging bepaal je lichtinval en privacy in je ruimte. En dat maakt verticale lamellen precies een goedkopere totaaloplossing qua raamdecoratie. Afhankelijk van de gekozen materialen, moet je voor verticale lamellen rekening houden met een prijs tussen de 450 en 750 euro.

Een ander praktisch pluspunt is dat deze vorm van raamdecoratie erg onderhoudsvriendelijk en hygiënisch is. Op verticale jaloezieën stapelt het stof zich immers niet op. Perfect dus voor gezinnen met kinderen en huisdieren!

Ga voor verticale lamellen, volledig passend bij je stijl

Pas je verticale lamellen volledig aan de stijl van je woning of zaak aan. Maak je ideale combinatie tussen textuur, kleur en transparantiegraad. Van discreet tot een ware blikvanger in je kamer: alles is mogelijk.

Kies bijvoorbeeld voor een stoffen versie, die in werkelijk elk interieur voor het perfecte effect zorgt. Deze brengen de nodige warmte in huis en hebben een natuurlijke uitstraling. Ten slotte hebben we ook lamellen in pvc of aluminium, voor een nog strakkere look.

Ook verkrijgbaar als XXL-versie

Wil je het allemaal nog wat unieker maken? Dan zijn onze XXL-lamellen een aanrader. Met een breedte van 25 centimeter zorgen ze voor de uitstraling van paneelgordijnen, gecombineerd met de vele voordelen van verticale lamellen. En als je dat wilt, kunnen we ook zorgen voor een handige motoraandrijving en andere opties.

Waarom Fermolux kiezen?

Persoonlijk advies en aangepaste oplossingen

Wij denken niet aan verkopen, maar aan oplossingen vinden. Daarom geven we je de begeleiding die jij nodig hebt.

Beleef onze lamellen in twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen atelier voor gordijnen op maat

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Plaatsing door onze professionals

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies