Zonneluifels voor schaduw binnen én buiten - Fermolux zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Zonneluifels

In de volksmond ook wel een zonnescherm of knikarmscherm genoemd. Welke naam je het ook geeft, een zonneluifel voor schaduw op je terras én op je ramen. Buiten geniet je dus van wat extra koelte, terwijl het ook binnen aangenaam blijft.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Een kaliber apart

In vergelijking met vroeger staan de gebruikte materialen van onze zonneluifels mijlenver vooruit. De acryldoeken zijn waterkerend, waardoor je ook tijdens een regenbui gewoon buiten kunt blijft zitten. De kleur van je zonneluifel kies je volledig naar je eigen smaak, in combinatie met zowel huis als tuin. Een extra volant is ook perfect mogelijk. Kwestie van zelfs nog meer schaduw mee te pikken.

Elektrische zonneluifels anno 2023

De tijd van de manuele zonneluifel? Die is bij ons definitief voorbij. Geen gedoe meer met onpraktische en lelijke zwengels. Elke zonneluifel is elektrisch bedienbaar en optioneel ook met afstandsbediening of smartphone.

We kunnen onze zonneluifels tegenwoordig ook met heel wat handige extra’s voorzien. Subtiele ledverlichting in de knikarm is slechts één van de talrijke mogelijkheden. En er is een speciaal verwarmingselement mogelijk, zodat je ook buiten kan genieten tijdens de koude maanden.

fermolux elektrische zonneluifels hoeselt lommel

Dé perfecte knikarm

De keuze van de juiste arm voor je zonneluifels is cruciaal. Het hele gewicht van de zonwering rust namelijk op dit element. Samen met de gekozen uitval bepaalt het bovendien de windbestendigheid van de zonneluifel. Daarom raden we in specifieke gevallen een extra beveiliging aan. Of een stevige voorlatondersteuning, in de vorm van telescopische palen.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Of dat nu thuis is of in je bedrijf.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Opties

Alle zonweringsproducten en outdoor living-producten zijn gemakkelijk uit te breiden met gebruiksvriendelijke opties die uw comfort verhogen. Automatiseer je producten, of geniet tot 's avonds laat van het buitenleven dankzij verlichting en verwarming.

Verlichting

x

Automatisatie

x

Verwarming

x

Kom langs voor inspiratie en advies