Plissés en duettes: veelzijdige raamdecoratie - Fermolux zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Plissés en duettes

Het zijn twee soorten raamdecoratie die veel op elkaar lijken, maar toch verschillend zijn. Of je voor een plissé of duette gaat hangt vooral van je ruimte af. En je smaak, natuurlijk. Maar ook een combinatie van de twee is perfect mogelijk.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Plissés: bijzonder veelzijdige raamdecoratie

Kenmerkend aan plissés is de als een harmonica geplooide stof, waardoor je ze kan gebruiken voor elke raamvorm, inclusief driehoeken en trapeziums. Wij raden deze raamdecoratie in het bijzonder aan voor je keuken of woonkamer. Transparante plissés laten het zonlicht bovendien nog riant door en zorgen tegelijk voor de nodige privacy.

Waaier aan verschillende kwaliteiten en kleuren

Naast de mate van lichtdoorlatendheid heb je bij ons de keuze uit stoffen in verschillende kwaliteiten en kleuren. Ook met bijzondere structuren of borduursels. Voor een plissé moet je daarbij gemiddeld tussen de 350 en 450 euro rekenen. Deze zijn steeds beschikbaar in twee verschillende plooibreedtes van 20 en 32 millimeter. Nog een tip: de combinatie met gordijnen op maat maakt het plaatje helemaal af.

fermolux plissés duettes 5

Duettes: nóg betere verduistering en isolatie

Het geheim van duettes is de dubbele stof, die als het ware een honingraat vormt. Een dubbelplissé voelt daardoor nog net dat tikkeltje exclusiever aan. Bovendien is het door zijn vorm een decoratieve topper, in elk interieur. Duettes zijn nog beter in het verduisteren van je ruimte, maar ook in het op peil houden van de temperatuur binnen én het buitenhouden van lawaai. Er vormt zich namelijk een stilstaande luchtlaag in de duette zelf.

Waarom Fermolux?

Persoonlijk advies en aangepaste oplossingen

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Thuis of in je bedrijf.

Beleef onze zonwering in twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen atelier voor gordijnen op maat

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Plaatsing door onze professionals

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies