Jaloezieën - Fermolux zonwering en gordijnen

x

Jaloezieën

Oorspronkelijk waren het simpele matten die in Venetië voor de ramen werden gehangen. Gelukkig is er ondertussen heel wat veranderd. We hebben ruime keuze in huis. Jaloezieën werken bij werkelijk elk raam, zelfs in draai-kieptoepassingen en zijn verkrijgbaar in hout en aluminium.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Speel met lichtinval en inkijk

Nieuwsgierige ogen buiten houden terwijl jij toch naar buiten kunt kijken? Da’s de grote kracht van horizontale jaloezieën. Jij bepaalt je privacy tot op de millimeter nauwkeurig. Strak of klassiek? Manueel of automatisch met afstandsbediening? ‘t Is allemaal mogelijk. Jaloezieën zijn de perfecte blikvanger voor elke situatie.

Creëer een strakke stijl met aluminium jaloezieën

Ga je voor een industriële stijl in je interieur? Dan raden wij de aluminium jaloezieën met lamelbreedte van 16, 25, 50 of 70 mm aan. Voor ons fris, eigentijds en uitgebreid kleurenpallet volgen we steeds de nieuwste kleurtrends. De prijs voor aluminium jaloezieën? Gemiddeld tussen de 200 en 300 euro.

Houten jaloezieën voor een warme look

Hou je niet van industrieel maar ga je liever voor een warme, natuurlijke uitstraling? Kies dan houten jaloezieën. Er is voor ieder wat wils. Lamelbreedtes 35, 50 of 70 mm en ruim 160 kleuren. Of waarom ga je niet voor een gebeitst, duurzaam hout met bijpassende of contrasterende ladderband? Zo creëer je een exclusieve look in de kamer.

Waarom Fermolux kiezen?

Persoonlijk advies en aangepaste oplossingen

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Beleef onze oplossingen in twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen atelier voor gordijnen op maat

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Plaatsing door onze professionals

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies