Rolgordijnen: een strak interieur - Fermolux zonwering en gordijnen

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zorgen voor een strak en soberder karakter in een woning. Ze gunnen je privacy én hebben een zonwerende functie. Penetrant zonlicht wordt op een prettige manier gefilterd en de warmte in de leefruimte wordt gereduceerd. Wil je de woning toch net iets meer aankleden? Creëer dan verrassende en unieke combinaties met vouwgordijnen of overgordijnen.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Afwerking en stofstructuur

Of je nu standaard wilt, of op-en-top design, je hebt enorm veel keuze in de afwerking van je rolgordijnen op maat. Dit en de specifieke stof die je kiest dragen bij aan de sfeer in je woning of zaak. Je vindt bij ons een uitgebreid palet aan structuren en kleuren terug. Zowel transparant als semi-transparant, en zowel vaste als verduisterende structuren.

Duorolgordijnen, het beste van twee werelden

De nieuwste trend op het vlak van rolgordijnen vind je in de duorolgordijnen. Het systeem bestaat uit een dubbele laag doek die afwisselend transparant en vast is, en bijgevolg ook blikdicht. De lagen bewegen langs elkaar zodat je de keuze hebt uit een semi-transparante of compleet dichte look. Het beste van twee werelden dus. Overdag subtiel binnenvallend licht zonder inkijk van buitenaf. s’ Avonds geniet je van absolute privacy.

duo rolgordijnen fermolux

Waarom rolgordijnen van Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkopen, maar aan oplossingen vinden. Daarom geven we je de begeleiding die jij nodig hebt.

Eigen gordijnen-atelier

Beleef onze overgordijnen in ons atelier in Lommel. Onze getalenteerde vakmensen maken alle gordijnen op maat van je woning of zaak.

Twee zonwering-showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Professionele plaatsing

Waar je je gordijnen ook wilt hangen Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies