Overgordijnen: klassiek en veelzijdig - Fermolux gordijnen

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Overgordijnen

Overgordijnen zijn een klassieke maar veelzijdige raamdecoratie. Ze bieden warmte, aankleding en sfeer in je interieur. Bovendien hebben gordijnen een geluidsabsorberende werking en houden ze je woning comfortabel warm in de winter.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Uitgebreide stofcollectie

Onze stoffencollectie voor overgordijnen biedt een oneindig palet aan kleuren en structuur. Ook uitzonderlijke weeftechnieken in uni’s, garenverven en prachtige, subtiele prints zijn beschikbaar. We volgen de huidige trends en vraag in de markt en hebben een uitgebreid aanbod voor ieders budget. Zoek je nieuwe overgordijnen voor je interieur? Dan helpen wij je graag verder.

Strak en modern interieur

Zie je het graag strak? Dan is een in-between gordijn of trevira-kwaliteit, met een sobere wave-plooi, een ideale oplossing. Deze eenvoudige aankleding filtert het daglicht subtiel en garandeert bovendien je privacy.

Landelijk en sfeervol interieur

Wil je de rust opzoeken in een sfeervolle, uitnodigende woonkamer, die zich kenmerkt door een leefbare nonchalance? Hou je van de Engelse cottage-stijl, Long Island-stijl of zelfs van een strak landelijk geheel? Denk dan aan royaal geconfectioneerde stoffen, in natuurlijke materialen met neutrale kleuren, eventueel gecombineerd met vouwgordijnen. Wij vertalen jouw wens moeiteloos in een samenhangend geheel.

Paneelgordijnen, een functioneel alternatief

Laten we de paneelgordijnen ook niet vergeten. Paneelgordijnen, of Japanse panelen, zijn textielbanen bevestigd aan meer-sporige rails. Ideaal voor grote raamstructuren of als room-divider. In open toestand schuif je ze handig voor de muur, in gesloten toestand bieden ze absolute privacy. Strak en functioneel, maar ook elegant en origineel.

overgordijnen op maat inspiratie fermolux 26

Waarom Fermolux kiezen?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkopen, maar aan oplossingen vinden. Daarom geven we je de begeleiding die jij nodig hebt.

Eigen gordijnen-atelier

Beleef onze overgordijnen in ons atelier in Lommel. Onze getalenteerde vakmensen maken alle gordijnen op maat van je woning of zaak.

Twee zonwering-showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Professionele plaatsing

Waar je je gordijnen ook wilt hangen Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies