Parasols - Fermolux zonwering en terrasoplossingen

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Parasols

Parasols zijn de ultieme zonwering die je altijd en overal gemakkelijk kunt plaatsen. Grote of kleine tuin? Met een parasol creëer ook jij schaduw en verkoeling.

parasols fermolux lommel hoeselt

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

parasols voor schaduw fermolux lommel hoeselt

Parasols: schaduw voor jezelf en iedereen

Dankzij onze vrijstaande parasols zorg je steeds voor schaduw op je favoriete plekjes. En of je nu ‘s zomers graag alleen een boekje leest in de tuin, of je geeft een groot familiefeest, we hebben voor elke situatie de juiste parasol.

Gemakkelijke bediening

Onze vrijstaande parasols hebben manuele bediening. Maar geen zorgen: het bedieningssysteem is door iedereen gemakkelijk te gebruiken. Open, dicht, hoger, lager, of draaien? Het gaat allemaal letterlijk in een handomdraai.

parasols met gemakkelijke bediening fermolux hoeselt lommel
parasols met modern design fermolux hoeselt lommel

Modern design

We volgen uiteraard de trends. Dus ook onze parasols hebben een hedendaags uiterlijk dat past bij elke tuin en woning. Wil je net dat tikkeltje meer? Kies dan voor onze parasols met volledig geïntegreerde ledverlichting.

Parasols voor horeca

Heb je een restaurant, hotel of bar? Dan zijn parasols de uitgelezen zonwering voor je gasten. Losstaand of aan de gevel vastgemaakt? Ook voor jouw horeca-zaak hebben we dé perfecte parasols. Check ook onze andere zakelijke oplossingen.

parasols voor horeca fermolux lommel hoeselt

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Thuis of in je bedrijf.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en terrasoplossingen. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Welke terrasoplossingen je ook kiest. Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Bekijk onze verschillende modellen in parasols

item-image
P6 - 1 tot 4 parasols aan één paal

x

parasols fermolux lommel hoeselt
item-image
P7 - enkelvoudige parasol

x

item-image
P8 - enkelvoudige parasol

x

Opties

Alle zonweringsproducten en outdoor living-producten zijn gemakkelijk uit te breiden met gebruiksvriendelijke opties die uw comfort verhogen. Automatiseer je producten, of geniet tot 's avonds laat van het buitenleven dankzij verlichting en verwarming.

Verlichting

x

Automatisatie

x

Verwarming

x

Kom langs voor inspiratie en advies