Shutters voor een unieke look - Fermolux zonwering en gordijnen

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Shutters

Deze houten luiken met regelbare lamellen zijn in de eerste plaats ontzettend mooi en stijlvol. Maar bovenal zijn ze gewoon uniek. Als je op zoek bent naar gezelligheid en sfeer in huis, dan zijn shutters dus een absolute aanrader.

Bovendien zijn ze met een gemiddelde prijs van 700 tot 1.000 euro per vierkante meter een budgetvriendelijk alternatief voor rolluiken. En over de duurzaamheid van onze shutters hoeft je je al helemaal geen zorgen te maken.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Voor elk interieur de perfecte shutters

In de eerste plaats raden we shutters aan voor kamers in een landelijke stijl. Maar eigenlijk kan je ze kiezen voor zowat elk interieur. De zogenaamde louvres of luiken zijn bij ons te krijgen in tal van houtsoorten, kleuren en lamelbreedtes.

Shutters van ecologisch hout

Paulownia hout is een echte aanrader. Deze houten shutters zorgen voor een lichte toets in de ruimte, terwijl ze toch ecologisch verantwoord zijn. De afwerking ervan kan door de shutters te beitsen, zodat je de houtnerf mooi blijft zien. Maar ook een lakkleur is perfect mogelijk.

Waarom Fermolux?

Persoonlijk advies en aangepaste oplossingen

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Of dat nu thuis is of in je bedrijf.

Beleef onze shutters in twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen atelier voor gordijnen op maat

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Plaatsing door onze professionals

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies