Zonwering binnen - Fermolux zonwering en raamdecoratie

x

Zonwering binnen

Jouw zonwering binnen houdt niet enkel de zon buiten. Het reflecteert ook de essentie van je woning of bedrijf. Kies daarom voor zonwering op maat van je huis, appartement, of zaak.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Waarom zonwering binnen?

Om tijdens hete zomers het zonlicht te doseren. Maar binnenzonwering heeft veel meer voordelen dan dat.

Binnenzonwering voor je zaak

Ook voor je winkel, kantoor, restaurant of hotel hebben we binnenzonwering op maat. Of je nu lamellen, jaloezieën of shutters wilt. Wij kijken samen welke oplossing op maat het best past bij jouw zaak. Zo creëer je ook de perfecte sfeer en setting op het werk of in je bar, restaurant of hotel.

Bekijk nu al onze zakelijke oplossingen.

Zonwering binnen: stijlvol én functioneel
  • Hitte blijft buiten en koelte binnen in de zomer. Gedaan met bakken en puffen.
  • Ongewenste ogen kijken niet meer binnen. Lekker gezellig tijdens donkere winterdagen. En het zorgt voor discretie in je zaak.
  • Til je interieur naar een hoger niveau. Pas je binnenzonwering aan je eigen smaak en stijl aan. Zowel in je woning als in je bedrijf.

Wil je meer info over binnenzonwering?

Spring snel binnen voor beleving en inspiratie