Buitenjaloezieën - Fermolux zonwering en raamdecoratie

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Buitenjaloezieën

Zorg voor de perfecte sfeer in huis met buitenjaloezieën. Dankzij de kantelbare lamellen speel je met zonlicht én privacy. Bovendien regel je op een efficiënte manier je binnentemperatuur.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Helemaal naar je stijl

Buitenjaloezieën koop je bij ons volledig op maat van je woning, bedrijf en je persoonlijke stijl. Ze zijn volledig elektrisch te bedienen, met optionele handige snufjes als een tijdklok en een lichtsensor. Het moderne design is perfect af te stemmen met de stijl van je woning of bedrijf. Onze aluminium buitenjaloezieën zijn enorm stevig en onderhoudsvriendelijk.

Efficiënte daglichttechniek

Mooi én efficiënt. Dat is deze vorm van zonwering voor je ramen helemaal. Zeker dankzij de zogenaamde daglichttechniek, waarbij je het onderste deel gesloten laat en via het bovenste deel daglicht binnenkomt. En wist je trouwens dat je je buitenjaloezieën gemakkelijk en overal met je smartphone kunt bedienen?

Bestand tegen weer en wind

Goede zonwering voor je ramen moet tegen een stootje kunnen. Daarom kiezen wij alleen voor buitenjaloezieën met degelijke lamellen. Niet alleen omwille van de windvastheid, maar ook om gewapend te zijn tegen extreme temperaturen. Een extra geheim zit hem in de kwalitatieve geleiders aan de zijkanten van je buitenjaloezieën. Op die manier krijgt de wind geen enkele kans om met deze zonwering te spelen.

Waarom Fermolux kiezen?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie. Thuis of in je bedrijf.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies