Lamellendaken, een meerwaarde in je tuin - Fermolux zonwering

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Lamellendaken

Het hele jaar door lekker buiten zitten? Maak kennis met het lamellendak. Zowel esthetisch als functioneel een prachtige meerwaarde in je tuin. Dé perfecte plek om te genieten met je gezin, of om je gasten te ontvangen. Lamellendaken kan je trouwens ook als losstaand element plaatsen.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Luxueuze en elektrisch bedienbare lamellendaken

Wat voor lamellendak je ook kiest: ze zijn stijlvol en luxueus. Zonlicht, schaduw en ventilatie doseer je naar eigen smaak, met de elektrisch kantelbare aluminium lamellen van 16 of 21 centimeter breed. Er is zelfs een speciaal lamellendak met volledig wegschuivende, golvende S-lamellen. Het restdak beperkt zich hierdoor tot slechts 13%, wanneer je deze volledig open zet. En de bediening? Die doe je met één klik, via de afstandsbediening of je smartphone.

De oplossing voor alle weersomstandigheden

Vanaf nu hang je niet meer af van de weergoden. In elke situatie is er namelijk de perfecte oplossing. Wil je wat schaduw tijdens de felle middagzon? Dan kantel je de lamellen van je lamellendak. En breekt er een warmte-onweer los? Of wordt het ’s avonds wat frisser? Dan sluit je het volledig. Naar binnen vluchten hoeft dus niet meer.

Ook felle regenval is geen probleem. Het water wordt namelijk altijd perfect afgevoerd via goten die in de steunpalen van de overkapping verborgen zitten. Strak en praktisch!

Voor elk budget het perfecte lamellendak

Losstaand of in aanbouw met je woning? Of zelfs met meerdere lamellendaken gekoppeld? De mogelijkheden zijn talrijk. Wil je daarnaast ook wat extra sfeer en comfort creëren? Dan zijn er nog extra opties waarmee je het maximum uit je lamellendak haalt. Ingebouwde zip-screens zorgen bijvoorbeeld voor minder wind en slagregen.

Discreet weggewerkte ledverlichting in wit of in een onbeperkt aantal kleuren maakt het geheel extra gezellig. En met een speciaal verwarmingselement zit je ook tijdens de koudste maanden lekker knus buiten. Wil je nu al een mooi beeld krijgen van je lamellendak? In onze 3D-configurator maak je eenvoudig zelf een realistisch ontwerp.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën thuis of rolluiken voor je zaak? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Welk lamellendak past bij jouw tuin?

item-image
Basismodel: B-150 en B-150 XL

x

brustor lamellendak op maat fermolux
item-image
Topmodel: B-200 en B-200 XL

x

B200 lamellendaken fermolux
item-image
B-600: kantelbare en wegschuivende lamellen

x

brustor b 600 fermolux lamellendak op maat

Opties

Alle zonweringsproducten en outdoor living-producten zijn gemakkelijk uit te breiden met gebruiksvriendelijke opties die uw comfort verhogen. Automatiseer je producten, of geniet tot 's avonds laat van het buitenleven dankzij verlichting en verwarming.

Verlichting

x

Automatisatie

x

Verwarming

x

Kom langs voor inspiratie en advies