Infrarood terrasverwarming - Fermolux zonwering en terrasoplossingen

x

Winterregeling: Showroom Hoeselt gesloten op zaterdag. Showroom Lommel is open op zaterdag van 9:00 tot 13:00. Graag mailen voor uitzonderingen.

Infrarood terrasverwarming

Met infrarood terrasverwarming geniet je ook in de koude maanden volop van je terras. Nodig vrienden en familie uit voor een gezellige winterborrel in je tuin, zonder beperkingen en lekker comfortabel.

Onze terrasverwarming van Solamagic is snel te monteren en neemt weinig plaats in. De elementen warmen supersnel op en zorgen voor een optimale warmteverdeling. Bovendien zijn ze gemakkelijk te bedienen met afstandbediening of via je smartphone.

Beschikbaar in toonzaal Lommel Hoeselt

Onze terrasverwarming is horeca-approved

Ontvang je café-, restaurant- of hotelgasten het hele jaar door op je terras of in je gezellige tuin. Hang terrasverwarming aan je horecazaak en laat je cliënteel elk seizoen lekker comfortabel buiten genieten van een hapje en een drankje.

Ontdek ook onze andere zakelijke oplossingen.

Waarom infrarood en niet gas?

Vanwege de korte golfengte wordt de lucht bijzonder efficiënt doordrongen door de infrarode warmtestraling. Er gaat geen warmte verloren door wind en er is in vergelijking met gasstralers een hoge besparing op de bedrijfskosten gegarandeerd.

Waarom Fermolux?

Aangepast advies

Wij denken niet aan verkoopcijfers. Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste oplossing vindt voor de juiste situatie.

Twee showrooms

Ga voor de full experience in zonwering en raamdecoratie. Bezoek onze moderne en uitgebreide showrooms in Lommel en Hoeselt.

Eigen gordijnen-atelier

Onze getalenteerde atelier-medewerkers maken functionele en stijlvolle gordijnen op maat van je zaak of woning.

Professionele plaatsing

Jaloezieën of terrasoverkapping? Onze professionele vakmensen verzorgen de plaatsing en afwerking tot in de puntjes.

Kom langs voor inspiratie en advies