De juiste raamdecoratie voor een productieve werkplek - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

De juiste raamdecoratie voor een productieve werkplek

#Gordijnen op maat #jaloezieën #Plissés en duettes #Rolgordijnen op maat
Raamdecoratie werkplek

Een goed ingerichte werkplek is belangrijk voor een optimale concentratie en productiviteit. Maar wist je dat de juiste raamdecoratie een onmisbare rol speelt in het creëren van een ideale werkomgeving? In deze blog ontdek je welk type raamdecoratie geschikt is voor jouw werkplek en wat de voordelen ervan zijn!   Strakke, stijlvolle en functionele rolgordijnen […]

Een goed ingerichte werkplek is belangrijk voor een optimale concentratie en productiviteit. Maar wist je dat de juiste raamdecoratie een onmisbare rol speelt in het creëren van een ideale werkomgeving? In deze blog ontdek je welk type raamdecoratie geschikt is voor jouw werkplek en wat de voordelen ervan zijn!

 

Strakke, stijlvolle en functionele rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een populaire keuze voor werkomgevingen door hun eenvoudige en strakke uitstraling. Je kan ze eenvoudig optrekken of neerlaten om het felle zonlicht te blokkeren en tegelijk voldoende natuurlijk licht te behouden. Zo creëer jij een aangename werkomgeving. Dankzij het ruime aanbod aan kleuren en stoffen heb je bovendien de mogelijkheid om te kiezen voor een optie die past bij de stijl van jouw ruimte. Modern of toch liever rustiek? Het kan allemaal.

 

Stijlvolle en comfortabele duettes

Duettes zijn een veelzijdige oplossing en passen bij verschillende interieurstijlen. Dankzij de functionaliteit kan je gemakkelijk de gewenste hoeveelheid licht op jouw werkplek regelen. Of je nu werkt tijdens koude winterdagen of warme zomerdagen, je zit sowieso goed De unieke honingraatstructuur heeft immers een isolerende werking, waardoor jij gemakkelijker de temperatuur kunt regelen in je werkruimte. Heb je daarnaast last van een lawaaierige werkomgeving? Ook dan zijn duettes de ideale oplossing!

 

Maximale functionaliteit dankzij jaloezieën

Jaloezieën zijn een veelzijdige oplossing en geven je de mogelijkheid om de hoeveelheid lichtinval perfect te regelen. Last van verblinding door de zon? Geen probleem! Door de lamellen te kantelen, kan je de invalshoek van het licht aanpassen volgens jouw behoeften. Bovendien bieden jaloezieën ook voldoende privacy, wat van pas komt als je in een drukke omgeving werkt.

 

Gordijnen als raamdecoratie

Gordijnen bieden de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel natuurlijk licht je binnenlaat, en zijn daarmee een uitstekende keuze voor jouw kantoorruimte. Door de gordijnen open of dicht te doen, kan je de lichtinval reguleren naar wens. Bovendien beschikken we over een uitgebreid aanbod aan kleuren en hoogwaardige stoffen én beschikken we over ons eigen atelier, zodat we jouw gordijnen perfect op maat kunnen maken. Zo is er steeds een gordijn dat past bij de inrichting en stijl van jouw werkomgeving.

 

Kan jouw werkplek thuis of op kantoor een opfrissing gebruiken? Kom dan zeker eens langs in onze showroom! Een van onze ervaren medewerkers voorziet je van deskundig advies en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving