In betweens: 3 voordelen op een rij - Fermolux

x

In betweens: 3 voordelen op een rij

#Gordijnen op maat

In je interieur maken de kleinste details het verschil. Zo is de keuze van je gordijnen bepalend voor de sfeer in je ruimte. Waar traditionele gordijnen je ruimte verduisteren en een gevoel van intimiteit creëren, bieden lichte en luchtige in betweens dan weer een subtiel evenwicht tussen privacy en licht. Maar wat zijn in betweens […]

In je interieur maken de kleinste details het verschil. Zo is de keuze van je gordijnen bepalend voor de sfeer in je ruimte. Waar traditionele gordijnen je ruimte verduisteren en een gevoel van intimiteit creëren, bieden lichte en luchtige in betweens dan weer een subtiel evenwicht tussen privacy en licht. Maar wat zijn in betweens juist? En waarom zou je er precies voor kiezen? In deze blogpost kom je er alles over te weten.

 

Wat zijn in betweens?

In betweens zijn lichte en semi-transparante gordijnen die zich bevinden tussen traditionele gordijnen en lichtere vitrages. Ze bestaan vaak uit dunne, lichtdoorlatende stoffen zoals voile, chiffon of organza. Deze stoffen laten voldoende natuurlijk licht door, maar bieden tegelijkertijd de nodige privacy. Daardoor zijn ze de ideale oplossing voor ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers en keukens.

 

De voordelen van in betweens

1. Optimale lichtregulering

Eén van de grootste troeven van in betweens is hun vermogen om het licht op een zachte, maar tegelijkertijd geraffineerde manier te reguleren. Waar traditionele gordijnen het daglicht buitenhouden en transparante stoffen weinig privacy bieden, bieden in betweens the best of both worlds. Ze laten het natuurlijke licht tenslotte binnen, terwijl ze tegelijkertijd hinderlijk licht buitenhouden en je daarbovenop de nodige privacy bieden.

 

2. Instant cachet en stijlvolle veelzijdigheid

Een ander voordeel dat van in betweens een populaire oplossing maakt, is hun veelzijdigheid op vlak van stijl en design. Ze geven bovendien instant cachet aan elke ruimte. Gaat je voorkeur uit naar een minimalistisch design? Of creëer je liever een klassieke uitstraling? It’s totally up to you! Er zijn in betweens beschikbaar voor ieders voorkeur. Van neutrale tinten tot gedurfde kleuren, dit veelzijdige type raambekleding kan je eenvoudig aanpassen aan élke ruimte.

 

3. Gedaan met hinderlijk lawaai

Wist je daarnaast dat onze in betweens hinderlijk lawaai beperken tot een minimum? De zachte, geluidsabsorberende stoffen vangen immers geluidsgolven op en verminderen galm en echo in ruimtes met harde oppervlakken. Het voordeel? Een aangenamere akoestiek, waardoor jij je beter kunt concentreren, ontspannen en tot rust komen in jouw ruimte.

 

Kortom, in betweens voegen niet alleen een esthetische, maar ook een functionele meerwaarde toe aan jouw interieur. Ontdek snel alle mogelijkheden van in betweens of doe hier wat inspiratie op.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving