Warme sfeer bij Beautiq dankzij kleuradvies - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Beautiq

“Een warme sfeer in m’n zaak dankzij Fermolux”
- Marcia Bijnens

Het is niet de eerste keer dat ik beroep doe op Fermolux. Zes jaar geleden heb ik thuis screens, gordijnen en een overkapping laten plaatsen. Ik ben daar de dag van vandaag nog altijd geweldig tevreden over. Dus de keuze was snel gemaakt om ook in mijn schoonheidssalon Beautiq de zonwering door hen te laten verzorgen.

fermolux zonwering beautiq prive
Beautiq lommel fermolux gordijnen

Kleuradvies op maat van je zaak

Ik wist al dat ik overgordijnen wilde in mijn zaak. Alleen van de kleur was ik niet zeker. Gelukkig heeft Fermolux mij daarin uitstekend geadviseerd. Nu heb ik prachtige overgordijnen die voor een warme, gezellige sfeer zorgen in mijn zaak.

Verzorgde en professionele plaatsing

Eefje en de medewerkers van Fermolux kwamen correct hun afspraken na. M’n overgordijnen werden snel en professioneel opgehangen. En ook belangrijk: ze lieten alles proper en netjes achter.

Beautiq lommel fermolux gordijnen 2
Beautiq lommel fermolux gordijnen 3

Correcte oplossingen

Als er iets niet 100% klopte, zorgden ze voor een snelle oplossing. Op een bepaald plekje in m’n zaak sleepte één van de gordijnen over de grond. Dat hebben ze dan ook snel en uitstekend opgelost.

Mijn eigen klanten zijn onder de indruk van de overgordijnen in mijn zaak. Ik geef ze telkens met veel plezier het adres van Fermolux door. Wil je kwalitatieve gordijnen thuis of in je zaak? Dan raad ik hen aan!

– Marcia Bijnens van Beautiq

Wil jij ook graag gordijnen op maat van je zaak of woning? Maak dan nu een afspraak in ons gordijnenatelier in Lommel.

Beautiq lommel fermolux gordijnen 4

Wil jij ook zonwering op maat van je zaak?