Beschermende zonwering voor Vaneylen - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Screens en lamellen beschermen kledij bij Vaneylen

fermolux jaloezieen vaneylen

“Geen enkele slijtage te zien” - Steven Lehaen van Vaneylen

De voorgevel van onze showroom bestaat van boven tot onder uit glas. Als de zon daar lange tijd door schijnt verkleurt onze bedrijfskledij in een mum van tijd. Daarom lieten we Fermolux zo’n drie jaar geleden horizontale lamellen en screens plaatsen om de kleren bij Vaneylen te beschermen.

fermolux jaloezieen vaneylen

Wij hadden een probleem, Fermolux de oplossing

Bij Vaneylen kampten we dus met rechtstreeks zonlicht op onze werkkledij. Maar we wisten eigenlijk zelf niet wat de beste zonwering zou zijn. Gelukkig vonden ze bij Fermolux vrijwel meteen een oplossing.

Eefje is persoonlijk bij ons komen toelichten wat het beste effect zou hebben in de showroom: buitenscreens aan de ingang, en jaloezieën aan de binnenkant van de etalage.

Snelle en propere montage

Al heel snel na het opmeten werd de zonwering gemonteerd in onze showroom. Het team van Fermolux zorgt voor een vlotte, kwalitatieve en propere afwerking. Ze laten alles bovendien proper en opgeruimd achter.

fermolux jaloezieen screens vaneylen

Na drie jaar nog geen krasje te zien

De zonwering hangt er intussen al bijna drie jaar. En ik moet zeggen dat er nog geen enkel krasje of teken van verkleuring te zien is. De producten en materialen van Fermolux zijn echt van topkwaliteit. Bovendien past de zonwering écht bij het interieur van onze showroom. Het ziet er heel mooi uit met deze lamellen en screens. Ik kan alleen maar positieve dingen over het bedrijf en hun zonwering zeggen!

– Steven Lehaen van Vaneylen Bedrijfskleding

Ben jij ook op zoek naar slijtvaste zonwering, mét advies op maat van jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op of maak snel een afspraak in een van onze showrooms.

fermolux maak je afspraak

Ook interesse in screens of jaloezieën?