Eduards Trailer Factory - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Eduards Trailer Factory

eduards trailer factory fermolux

“Voor innovatieve firma’s met een open visie” - Tessa van Eduards Trailer Factory

Voor onze nieuwe vestiging van Eduards Trailer Factory in Lommel schakelden we Fermolux in. Zowel in het kantoor- als privégedeelte zorgden we voor natuurlijke lichtinval. Dankzij Fermolux kunnen we die lichtinval nu naar believen doseren aan de hand van automatische screens, jaloezieën, zonwerende gordijnen en sfeervolle overgordijnen.

eduards trailer factory fermolux2

Advies op maat en out-of-the-box thinking

Eefje en haar team adviseerden ons welk type zonwering het beste effect zou hebben in de verschillende ruimtes van ons bedrijf. Enerzijds deden ze er alles aan om aan onze noden te beantwoorden. Anderzijds dachten ze out-of-the-box om het beste resultaat te leveren.

Duidelijke communicatie en vlotte afwerking

Fermolux bracht ons steeds op de hoogte wanneer ze welke werken kwamen uitvoeren. Daardoor konden wij zelf ook de nodige maatregel treffen en ons werk intern organiseren. Veel reorganisatie was er eigenlijk niet nodig. Fermolux heeft het werk geweldig snel afgerond.

eduards trailer factory fermolux3
eduards trailer factory fermolux4

Enthousiast en ordelijk team

Wij hadden steeds een leuk en enthousiast team van Fermolux bij ons op de werkvloer. Ze voerden de werken bovendien uiterst ordelijk uit en lieten alles spic en span achter.

Ik kan Fermolux aan elke firma aanraden waar een open visie heerst en er ruimte is voor innovatieve voorstellen.

– Tessa van Eduards Trailer Factory

Is er in jouw bedrijf nood aan degelijke en innovatieve zonwering? Neem dan nu contact met ons op. Of maak een afspraak in een van onze showrooms.

eduards trailer factory fermolux5

Zonwering op maat van je zaak?