Kurt Meynen vol lof over Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Tuinaanleg Kurt Meynen

screens tuinaanleg kurt meynen 2

“We zijn geweldig positief over de samenwerking met Fermolux” - Kurt Meynen

Mijn vrouw en ik lieten zowel thuis als aan de toonzaal van mijn tuinaanlegbedrijf enkele werken uitvoeren. Bij ons thuis plaatste Fermolux lamellen en een overdekte zitruimte met buitenscreens. In de toonzaal installeerden ze screens als binnenzonwering.

We zijn geweldig positief over de samenwerking met Fermolux. We hebben er eigenlijk helemaal niets op aan te merken. Al vrij snel na ons eerste contact bezorgden ze ons een correcte offerte. En ook nadat we onze bestelling hadden doorgegeven, werd de zonwering snel en juist geplaatst. We hebben zowel met Eefje als met Sigi contact gehad en dat verliep in beide gevallen ontzettend vlot en vriendelijk. Ze kwamen alle afspraken correct na. En op tijd.

kurt meynen zonwering fermolux

Advies op maat en gedetailleerde uitleg van de producten

Ik was al vrij zeker dat ik in mijn toonzaal screens wilde plaatsen. Ik had op voorhand heel wat marktonderzoek gedaan. Eefje en Sigi hebben die keuze uiteindelijk bevestigd. Voor onze privésfeer lag dat anders. We wisten eigenlijk niet welke mogelijkheden er allemaal waren. M’n vrouw en ik zijn dus eerst in de showroom van Fermolux advies gaan vragen. Daarna zijn Eefje en Sigi ter plaatse bij ons thuis komen kijken.

Ik moet zeggen dat ze ons geweldig goed hebben geholpen. Ze hebben de voor- en nadelen en de prijs-kwaliteit-verhoudingen van de verschillende oplossingen tot in de puntjes uitgelegd. Op basis van hun advies zijn we dan voor lamellen en buitenscreens gegaan.

Oerdegelijk materiaal en aangepaste oplossingen

Ook over de kwaliteit van het geleverde werk zijn we enorm tevreden. De producten en materialen waarmee Fermolux werkt zijn oerdegelijk. Hun werknemers hebben proper werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Chapeau!

Bij Fermolux zijn ze bovendien heel zelfkritisch. Bij de buiteninstallatie paste er een onderdeel niet. Ze hebben ons dat meteen vermeld en uitstekend opgelost. Voortdurend dachten ze met ons mee om tot de meest geschikte oplossingen te komen.

Wij raden Fermolux zeker en vast aan. Dat hebben we trouwens al vaak voor vrienden en familie gedaan. Eefje en Sigi zijn allebei zeer gemotiveerde zaakvoerders die vooruit willen met hun bedrijf en het beste willen voor hun klanten.

– Kurt Meynen van Tuinaanleg Kurt Meynen

kurt meynen rolgordijnen fermolux

Ben jij ook geïnteresseerd in oerdegelijke zonwering, mét professioneel advies op maat van jouw situatie? Neem dan contact met ons op. Of maak een afspraak in één van onze showrooms.

Wil jij ook zonwering op maat van je zaak?