Pergola op maat voor B&B De Dubbelmolen - Fermolux

x

B&B De Dubbelmolen

terrasoverkapping b&b de dubbelmolen

"Onze gasten genieten nu lekker in de schaduw" - Marc Verding, uitbater B&B De Dubbelmolen

Mijn partner, Domenica, en ik baten samen onze B&B De Dubbelmolen in Tongeren uit. Twee jaar geleden hebben we er zelf een verhoogd terras bijgebouwd waar onze gasten gezellig kunnen ontbijten en ‘s avonds kunnen genieten van een drankje. Maar natuurlijk moest er ook zonwering komen, anders werd het er in de zomer te warm.

Zo kwamen we bij Fermolux terecht. Ze hadden net hun nieuwe showroom in Hoeselt geopend. En aangezien wij liefst lokale ondernemingen steunen, was de keuze snel gemaakt om onze nieuwe zonwering door Fermolux te laten plaatsen.

pergola b&b dubbelmolen tongeren

Pergola perfect op maat gemaakt

Domenica en ik gingen naar Fermolux met één vereiste: efficiënte zonwering voor ons terras. Omdat het terras nogal groot is, was een standaard luifel niet stevig genoeg volgens de adviseurs. Maar bij Fermolux kennen ze hun vak. Ze hebben voor ons een stevige, prachtige pergola gemaakt. Volledig op maat van ons terras en passend bij de stijl van onze B&B.

Afspraken worden nagekomen

De medewerkers van Fermolux komen hun beloftes na. Van de offerte, over het opmeten van ons terras, tot de plaatsing van onze pergola: alles gebeurde perfect op het geplande tijdstip.

terrasoverkapping b&b de dubbelmolen
b&b de dubbelmolen 3

Gasten én wijzelf heel tevreden

We zijn heel blij dat we deze pergola hebben laten installeren. Het was een hete zomer, maar de zonwering heeft het gewenste effect. De gasten kunnen nu lekker in de schaduw ontspannen. Ze hebben ons al vaak complimenten gegeven over de terrasoverkapping. Hoe mooi het is en hoe goed het past bij de B&B. Wijzelf zijn dus ook ontzettend tevreden.

Jaarlijks onderhoud en snelle naservice

Ook Fermolux’ service na verkoop is fantastisch. Op een bepaald moment moest het doek van onze pergola een beetje aangespannen worden. We hebben Fermolux een mailtje gestuurd, en binnen de kortste keren stond er een medewerker klaar om het op te lossen.

We hebben trouwens een onderhoudscontract. Elk jaar komen ze de staat van onze pergola controleren en hem volledig reinigen. Hierdoor is onze garantie ook verlengd van 2 naar 5 jaar. Dat getuigt van service en kwaliteit!

b&b de dubbelmolen

Wil jij net zoals bij De Dubbelmolen effectieve zonwering laten plaatsen? Laat het ons weten. Maak vrijblijvend een afspraak in één van onze showrooms en onze adviseurs helpen je graag verder.

Wil je meer sfeerfoto’s zien? Neem ook eens een kijkje op de website van B&B De Dubbelmolen.

b&b de dubbelmolen 10

Verkoelende schaduw voor jouw gasten?