Overgordijnen scheppen privacy en sfeer in kinesitherapiepraktijk Triade - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Overgordijnen scheppen privacy en sfeer in kinesitherapiepraktijk Triade

kinepraktijk zonwering

“Geen stress en nergens op moeten wachten” - Filip Dirx van Groepspraktijk Triade

In september 2020 werden de laatste klusjes afgerond aan onze nieuwe praktijk voor kinesitherapie en osteopathie. Samen met de architect hadden we de mogelijkheden van zonwering al bekeken. Uiteindelijk hebben Eefje en het superteam van Fermolux hun stempel gedrukt op de overgordijnen in onze praktijk.

kinepraktijk zonwering fermolux

Functionele en decoratieve overgordijnen

We lieten mooie gordijnen in gebroken wit hangen omdat die perfect bij ons interieur passen. Ze zijn een decoratieve meerwaarde én tegelijkertijd rustgevend voor onze patiënten. Maar in de eerste plaats zijn ze bedoeld om de nodige privacy te creëren in onze praktijk. En dat doen ze ook. Ze weren het zonlicht en voorkomen dat nieuwsgierige neuzen naar binnen kunnen kijken.

Enthousiast team met voeling voor de klant

Wij wisten eigenlijk al langer dat we overgordijnen wilden in de groepspraktijk. Ook Eefje voelde onmiddellijk aan dat dit perfect zou zijn. Al na een eerste bezoek bevestigde ze onze keuze. Alles verliep ontzettend vlot hierna.

De samenwerking met Fermolux was enorm leuk. Ze hebben een geweldig enthousiast en aanstekelijk team. Bovendien komen ze hun afspraken tot op de minuut na. Je hoeft er helemaal niet achteraan te zitten.

kinepraktijk zonwering

Fermolux is één van de weinigen waarvan ik kan zeggen: je hebt geen stress en je hoeft ze niet achter hun veren te zitten. De service is echt super!

– Filip Dirx

Heb je interesse in overgordijnen op maat voor je zaak? Neem dan contact met ons op, of maak een afspraak in ons gordijnatelier in Lommel.

fermolux team

Op zoek naar zonwering voor je zaak?