Rolluiken kopen: waarop moet je letten? - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Rolluiken kopen: waarop moet je letten?

#buitenzonwering #Rolluiken
rolluiken kopen fermolux

Heerlijk fris in de zomer, aangenaam warm in de winter: zo alledaags als rolluiken ooit waren, zo toonaangevend is de styling er nu van. Uiteraard werkt een standaard rolluik met lintbediening perfect, maar wie de  moodboards van Pinterest even checkt weet wel beter: het zit ‘m in de details. Laat dat nu net zijn waar […]

Heerlijk fris in de zomer, aangenaam warm in de winter: zo alledaags als rolluiken ooit waren, zo toonaangevend is de styling er nu van. Uiteraard werkt een standaard rolluik met lintbediening perfect, maar wie de  moodboards van Pinterest even checkt weet wel beter: het zit ‘m in de details. Laat dat nu net zijn waar Fermolux het verschil kan maken!

Waarom voor rolluiken kiezen?

Wie denkt dat rolluiken passé zijn, heeft het goed mis. Deze broodnodige artikelen blijven een vaste waarde bij de afwerking van een woning.

rolluiken kopen 2 fermolux

Zonwering

Herinner je je nog het moment waarop je je gesprekspartner in je leefruimte amper kon aankijken omdat de zon te fel in je ogen scheen? Juist, ja. Profiteer van zonwering en ervaar de nodige warmte tijdens de winter dankzij je rolluiken.

Ecologische en duurzame verkoeling

Rolluiken zijn een duurzaam en ecologisch alternatief voor airco. Zonwering zorgt evenzeer voor afkoeling in je woning. Maar in tegenstelling tot airco zijn rolluiken duurzaam én ze verbruiken geen kostbare elektriciteit. Zeker in deze tijden van hoge energieprijzen een factor om rekening mee te houden.

Geluidswering

Rolluiken zijn trouwens ook geluidswerend. Ideaal voor jouw welverdiende nachtrust. Laat je buren dus gerust een feestje bouwen terwijl jij van de rust en stilte geniet.

Inbraakvermijdend

Wist je trouwens dat rolluiken inbraakvermijdend werken? Ze verhinderen inkijk en zorgen voor de nodige privacy.

Deze onmisbare producten hebben zich de laatste tijd zodanig terug in de schijnwerpers gewerkt, dat er nu hippe lijnen bestaan al naargelang jouw smaak.

Hoe kies je rolluiken?

Het mooiste effect bekom je door een consistente lijn te trekken tussen de rolluiken en de rest van je interieur en exterieur. Vermijd een kakofonie van stijlen en kleuren. Heb je over een woning zonder rolluiken en zonder ingebouwde kast? Voorzetrolluiken zijn in dat geval ideaal en vereisen geen breekwerken. Wil je liever niet dat de binnenkant van je muren wordt gebruikt voor linten? Kies dan voor een van de vele elektrische systemen.

Welke rolluiken kopen?

rolluiken kopen 3 fermolux

Hou rekening met je stijl

Rolluiken komen vandaag in alle maten en kleuren. Belangrijk is dat je kijkt naar wat er bij je interieur, huis en persoonlijkheid past. Heeft je woning een ronde, vierkante, schuine of helemaal geen ingebouwde kast? Ga je mee in de trend van clean wit of verkies je zilvergrijs? Van strakke nieuwbouw tot cottage bouwstijl, bij ons vind je hoe dan ook wat bij je woning past!

Welk type besturing wil je?

De innovatieve sturing via tijdsklok, de traditionele lintbediening of de elektrische afstandsbedieningen en wandzenders: maak geen blinde keuze en exploreer de mogelijkheden zorgvuldig.

Nieuw: rolluiken met zonnepanelen

Wil je graag automatische rolluiken, maar zit je tegelijkertijd in met de hoge energiekosten van de laatste tijd? Ga dan voor rolluiken met zonnepanelen. Zonne-energie gebruiken voor je zonwering? Ecologisch denken op z’n best!

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Geniet dan van ons deskundig en persoonlijk advies. Kom de verschillende opties testen in onze showrooms en laat je begeleiden door onze vakmensen!

Kom nu langs voor inspiratie en beleving