3 redenen waarom screens de perfecte meerwaarde zijn voor jouw woning - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

3 redenen waarom screens de perfecte meerwaarde zijn voor jouw woning

#buitenzonwering #Screens
Screens

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent meer zonlicht en warmte in huis. Wist je dat screens, zeker tijdens de zomermaanden, een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor jouw huis dankzij de vele voordelen die ze bieden? Welke dat juist zijn, leggen we voor je uit in deze blog!   Bescherming tegen de […]

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent meer zonlicht en warmte in huis. Wist je dat screens, zeker tijdens de zomermaanden, een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor jouw huis dankzij de vele voordelen die ze bieden? Welke dat juist zijn, leggen we voor je uit in deze blog!

 

Bescherming tegen de warmte

Dankzij screens voorkom je dat jouw woning opwarmt op warme zomerdagen. Ze houden immers het directe zonlicht tegen, waardoor je woning koeler blijft, je minder vaak de airconditioning op moet zetten en dus in één klap meer energie bespaart. Het resultaat? Een lagere energiefactuur op het einde van de rit. En dat is niet alles! Bovendien helpen screens in de winter ook om de warmte binnen te houden, waardoor je huis warm blijft, zelfs op koude dagen.

 

Verhoogd comfort en gemak

Ten tweede verminderen screens de directe inval van vervelend zonlicht. Het voordeel? Je creëert een aangenamere sfeer in huis. Of je nu tv kijkt, aan het werk bent of gewoon ontspant, met screens kun je dit allemaal doen zonder last te hebben van fel zonlicht. Wil je toch wat meer binnenvallend zonlicht? Geen probleem! Je kan de hoeveelheid perfect regelen volgens jouw wensen.

 

Geluidsreductie dankzij screens

En dat is niet alles! Naast thermische voordelen, helpen screens bij het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf. Daardoor geniet je dankzij deze zonweringsoplossing van een rustigere leefomgeving, waarin je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange werkdag. Gedaan dus met verkeerslawaai of andere vervelende omgevingsgeluiden.

 

Klaar om zelf te genieten van de voordelen van screens? Contacteer ons of spring eens binnen in onze toonzaal in Lommel of Hoeselt, waar één van onze ervaren verkopers jouw vragen beantwoordt.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving