De voordelen van solar screens op een rij - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

De voordelen van solar screens op een rij

#buitenzonwering #Screens

Screens, de innovatieve zonweringssystemen die aan de buitenzijde van je ramen gemonteerd worden, wonnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. En dat is niet onlogisch, gezien de talloze voordelen die ze bieden. Zo houden ze je woning koel in de zomer, zorgen ze voor extra privacy en houden ze vervelende insecten buiten. Maar wist […]

Screens, de innovatieve zonweringssystemen die aan de buitenzijde van je ramen gemonteerd worden, wonnen de laatste jaren steeds meer aan populariteit. En dat is niet onlogisch, gezien de talloze voordelen die ze bieden. Zo houden ze je woning koel in de zomer, zorgen ze voor extra privacy en houden ze vervelende insecten buiten. Maar wist je dat solar screens nog veel meer voordelen te bieden hebben? Welke dat juist zijn, ontdek je in deze gloednieuwe blog!

 

De werking van solar screens

Solar screens maken gebruik van een eenvoudig, maar erg vernuftig principe. Een ingebouwde batterij vangt immers de zonnestralen op via een zonnepaneel, waardoor je de opgewekte zonne-energie ook op latere momenten kunt gebruiken.

 

De voordelen van solar screens

Waar traditionele screens al veel lof ontvingen voor hun vermogen om de zomerse hitte te temperen, je privacy te waarborgen en insecten buiten te houden, gaan solar screens nóg een stapje verder. Wij nemen de voornaamste voordelen voor jou onder de loep.

 

1. Duurzame, ecologische en windvaste oplossing

Eén van de voornaamste voordelen van solar screens is hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Zo maken ze gebruik van zonne-energie om de screens te bedienen. Bovendien zorgt het windvaste ontwerp voor een betrouwbare en langdurige zonweringsoplossing. Duurzaamheid gegarandeerd!

 

2. Flexibiliteit zonder elektriciteit

Doordat solar screens gebruik maken van zonne-energie, bieden ze nieuwe mogelijkheden. Zo zijn ze niet afhankelijk van elektriciteit, waardoor je ze ook kunt plaatsen op plekken waar geen elektriciteit beschikbaar is. Dit voordeel maakt ze flexibeler en toegankelijker voor verschillende ruimtes.

 

3. Wolken of regen houden ze niet tegen

Tot slot zijn solar screens niet afhankelijk van direct zonlicht. Daardoor kan deze innovatieve oplossing efficiënt blijven functioneren, zelfs op de meest bewolkte dagen. De opgeslagen energie in de batterij zorgt immers voor een consistente werking, en dat het hele jaar door.

 

Conclusie? Solar screens zijn niet alleen een innovatieve zonweringsoplossing, maar bieden ook tal van voordelen. Ben jij zelf op zoek naar een geschikte zonweringsoplossing voor jouw woning? Dan zijn solar screens misschien wel iets voor jou! Kom gerust eens langs in één van onze showrooms en ontdek de voordelen zelf.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving