Buitenzonwering bestellen. Plaatsing vóór de zomer - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Buitenzonwering bestellen? Profiteer nu van plaatsing vóór de zomer

#buitenzonwering
lamellendak op maat inspiratie fermolux 2

Vandaag besteld? Nog in de zomer geleverd.

Denk je dat je nog steeds lang op je bestellingen moet wachten, net zoals tijdens de corona-crisis? Wel, dan hebben we geweldig nieuws voor je. De tijd dat je tot vier maanden moest wachten op je zonwering is gelukkig achter de rug! 

Bestel je nu je zonwering? Dan plaatsen wij ‘m binnen 6 weken. Dat wil zeggen dat je je nieuwe zonwering nog vóór de zomer hebt. Wist je trouwens dat je heel de zomer op ons kunt rekenen? Ja dat klopt. Want wij sluiten niet tijdens het bouwverlof. Zo helpen we je vlot verder met advies en de montage van je zonwering.

Grondstoffen opnieuw vlot beschikbaar

Misschien herinner je je nog wel die vervelende lockdowns in volle corona-crisis. Sommige landen sloten hun grenzen, inwoners mochten het land niet meer verlaten, en ook het vrije transport kreeg z’n klappen. Daardoor waren de grondstoffen voor talloze materialen en producten enorm moeilijk verkrijgbaar. En liep ook de levertijd van onze eigen zonwering een vertraging van ettelijke maanden op.

Gelukkig zijn we die tijd voorbij. Grondstoffen zijn terug makkelijker te verkrijgen en onze zonweringsproducten rollen weer lekker vlot uit de productiehuizen. Dus, als je nu je zonwering bestelt, plaatsen wij deze binnen 6 weken bij je thuis of je bedrijf.

Benieuwd naar onze zonwering? Doe dan gerust al wat inspiratie op.

Laat je inspireren

Je zonwering nog vóór de zomer geplaatst

Een levertermijn van 6 weken. Dat wil zeggen dat je tijdens de hete zomermaanden niet moet puffen en zweten. Want als je nu je zonwering aanvraagt is ie nog vóór de zomer geplaatst.

Of je nu voor een lamellendak, zonneluifel of parasols gaat. Deze zomer geniet je met volle teugen van je tuin en terras! En niet te vergeten, wij staan ononderbroken voor je paraat. Ook tijdens het bouwverlof (want dan zijn we gewoon open).

Ontdek onze buitenzonwering

En geniet volop van je zomer

Vind je inspiratie in onze showroom

Weet je niet welke zonwering het meest geschikt is voor jouw huis of bedrijf? Begrijpelijk. We hebben heel wat soorten buitenzonwering in ons gamma. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.

Maar da’s snel opgelost. Onze medewerkers kennen ons assortiment als hun broekzak. Zij begeleiden je met veel plezier naar je perfecte zonwering. Wil je graag professioneel advies op maat van je wensen? Maak dan een afspraak in één van onze showrooms. En je ontdekt snel welke zonwering bij jóu hoort.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving