Welk merk van rolluik kiest u het best? Roma-rolluiken, van naderbij bekeken - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Welk merk van rolluik kiest u het best? Roma-rolluiken, van naderbij bekeken

#buitenzonwering #Rolluiken
rolluiken op maat inspiratie fermolux 2

Het kiezen van rolluiken voor uw nieuwbouw of renovatie: het is een belangrijk moment, dat van invloed is op de sfeer in uw woning. Het aanbod van rolluiken is divers en bovendien zijn er verschillende merken beschikbaar. In uw zoektocht heeft u vast enkele merken zien voorbijkomen. Van gekende standaardmerken tot de meer kwalitatieve Roma-rolluiken. […]

Het kiezen van rolluiken voor uw nieuwbouw of renovatie: het is een belangrijk moment, dat van invloed is op de sfeer in uw woning. Het aanbod van rolluiken is divers en bovendien zijn er verschillende merken beschikbaar. In uw zoektocht heeft u vast enkele merken zien voorbijkomen. Van gekende standaardmerken tot de meer kwalitatieve Roma-rolluiken. Maar welke zijn finaal de beste keuze? We zetten enkele troeven van onze Roma-rolluiken op een rij, waarbij tegelijk verder ingezoomd wordt op het meest populaire model.

Bent u op zoek naar een hoogwaardig merk van rolluiken? Dan bent u met Roma-rolluiken aan het juiste adres, zowel voor inbouw- als opbouwvarianten. Met haar oer-Duitse degelijkheid staat het merk garant voor kwalitatieve productie, in haar fabrieken bij onze Oosterburen. Roma is een familiebedrijf, gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige zonwering. Naast rolluiken staat Roma ook bekend voor zijn innovatieve oplossingen zoals screens en jaloezieën.

Daarnaast is Roma gekend voor zijn multifunctionele eigenschappen in rolluiken:

  • Zonwering voor volledige controle over het invallende daglicht
  • Geluidsisolerende eigenschappen om vervelende geluiden van buiten uw woning te weren
  • Inbraakpreventie om ongewenste gasten af te schrikken
  • Insecten-werend om uw ramen ook in de zomerperiode proper te houden

Inbraakpreventie: wees inbrekers te slim af

U hoeft lang niet altijd dure domotica aan te schaffen om een veilig gevoel in en rond uw woning te creëren. Uw persoonlijke veiligheid is met Roma-rolluiken gegarandeerd.

Wist u dat u met Roma kan kiezen voor een extra veiligheidspakket voor uw rolluiken? Via verborgen geschroefde veiligheidsbegeleiders en een optilbeveiliging bent u nog beter beschermd tegen ongewenste gasten.

Wilt u toch graag domotica gebruiken om uw ramen te beveiligen in combinatie met rolluiken? Dan kan u ook hiervoor bij Roma terecht. Via een bewegingsmelder in combinatie met een ‘Somfy tahoma slimme box’ kan elke beweging rond uw huis gedetecteerd worden en zal de rolluik volautomatisch gesloten worden.

Eenvoud en comfort in bediening

De tijd dat rolluiken lawaaierige en moeilijk te bedienen raamdecoratie waren ligt gelukkig ver achter ons. Met Roma-rolluiken kiest u immers voor comfort en degelijkheid. Van een eenvoudige drukknopbediening tot het volautomatisch openen en sluiten van uw rolluiken op basis van de zonnestand. Met Roma beschikt u over voldoende flexibiliteit en gebruiksgemak, volledig gemaakt naar uw maat en behoeften.

Hou uw ruiten proper in de zomer

Het preventief tegenhouden van insecten behoort tot de mogelijkheden. Via een optioneel geïntegreerd insectenrolgordijn zijn uw ramen beschermd tegen vervelende beestjes die uw ramen vuil maken. In de winterperiode – wanneer u het niet nodig heef – verdwijnt het transparante transpatec-hor mooi in de rolluikkast. Een bijkomend voordeel bij Roma is dat u dit insectenrolgordijn ook in een latere fase kan bijkopen.

Roma-rolluik type RPA

Roma-rolluiken zijn in verschillende series beschikbaar, elk met zijn eigen specifieke eigenschappen en voordelen. Wij adviseren het gebruik van de Roma-rolluik type “RPA”.

Het RPA-type bestaat uit geschroefde kastpoten. Het geeft esthetisch een mooi uitzicht omdat er geen schroeven zichtbaar zijn. Dankzij het RPA-type van Roma beschikt u over nog meer stabiliteit en geruisloosheid voor uw rolluiken. Daarnaast beschikt dit type over een demonteerbare inlooptrechter.

De Roma RPA is beschikbaar in 7 kastmaten. Zowel in een standaard gerolvormde kast of in een optionele dikwandige geëxtrudeerde kast.

Bediening kan manueel via een schakelaar of draadloos met een optionele “RS 100 IO motor”. Deze motor kenmerkt zich door zijn geruisloze en intelligente bediening, inclusief soft start en soft stop.

Een grote keuze aan kleuren in de armatuur is beschikbaar: zowel 180 standaard RAL-kleuren als 7 Roma harmoniekleuren. In de lamellen heeft u keuze tussen 4 standaardmaten in 37 standaardkleuren. Optioneel kan u kiezen voor aluminiumgekleurde geleiderstoppen.

Bij Fermolux zijn we zeker over de kwaliteit van onze Roma-rolluiken. Daarom beschikt u op het RPA-type over tot wel 5 jaar garantie.

Weet u nog niet goed welke rolluik voor u de beste keuze is? Of wilt u deze eerst in levenden lijve zien? Maak een vrijblijvende afspraak of kom eens langs in onze showroom te Lommel.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving