Brustor najaarsactie op lamellendaken - Fermolux

x

Brustor najaarsactie op lamellendaken

#buitenzonwering #Lamellendaken
brustor actie lamellendak

Geniet dit najaar volop van je tuin en terras

Het is niet omdat het najaar eraan komt, dat je niet meer van je tuin en terras kan genieten. Elk seizoen heeft z’n charmes. Speciaal daarvoor stunt Brustor met geweldige najaarsacties zodat je het hele jaar door kan genieten van jouw lamellendak. Benieuwd naar meer? Lees snel verder!

-10% op lamellendaken

Van 1 september t.e.m. 31 oktober 2022 krijg je een mooie 10% korting op een selectie Outdoor Living-lamellendaken van Brustor. Deze actie geldt op de volgende lamellendaken:

  • B200
  • B200 XL
  • B250 XL
  • B300

Meer bepaald krijg je 10% korting op de module zelf, de screens en de verlichting. Geïnteresseerd? Bekijk nu onze lamellendaken of maak direct je afspraak in één van onze showrooms.

4 seizoenen buiten vertoeven

Het hele jaar door buiten vertoeven? Waarom ook niet! Installeer infrarood terrasverwarming onder je lamellendak en maak van je terras een gezellig en knus plekje voor alle seizoenen.

Onze verwarmingselementen zijn gemakkelijk te plaatsen en demonteren. Bovendien bedien je ze eenvoudig met een afstandsbediening of via je smartphone. Lekker warm én handig!

Info en advies in onze showrooms

Wil je graag meer weten over deze Brustor-acties? Heb je interesse in lamellendaken, terrasverwarming of andere oplossingen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom in Lommel of Hoeselt. Wij helpen je met veel plezier om een geschikte keuze te maken voor jouw woning of zaak.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving