Wat kosten jaloezieën? Deze 5 factoren bepalen de prijs - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Wat kosten jaloezieën? Deze 5 factoren bepalen de prijs

#Binnenzonwering #jaloezieën
fermolux jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn er in allerlei maten, materialen, en kleuren. Dat wil zeggen dat je ze lekker kunt aanpassen aan je interieur, aan je persoonlijke voorkeuren, en aan je specifieke behoeften.  Je hebt enorm veel opties bij het samenstellen van je favoriete jaloezieën. Dit betekent ook dat de prijzen van jaloezieën op maat zeer uiteenlopend zijn. […]

Jaloezieën zijn er in allerlei maten, materialen, en kleuren. Dat wil zeggen dat je ze lekker kunt aanpassen aan je interieur, aan je persoonlijke voorkeuren, en aan je specifieke behoeften. 

Je hebt enorm veel opties bij het samenstellen van je favoriete jaloezieën. Dit betekent ook dat de prijzen van jaloezieën op maat zeer uiteenlopend zijn. Natuurlijk willen we dat jij de juiste keuze maakt. Daarom zetten we in dit artikel even alle factoren op een rijtje die invloed hebben op de prijs van jaloezieën.

 

1. Aluminium of houten jaloezieën

houten of aluminium jaloezieën

Bij jaloezieën heb je de keuze tussen hout en aluminium. En deze twee materialen verschillen ook wel wat in prijs. In tegenstelling tot wat de meesten misschien zullen denken, zijn jaloezieën met houten lamellen duurder dan die met aluminium lamellen. 

Het grote verschil tussen de twee materialen zit ‘m in de stijl. Wil je thuis of op kantoor een strakke, industriële en minimalistische setting creëren? Dan kies je best voor aluminium jaloezieën. Jaloezieën met houten lamellen, daarentegen, geven je interieur een natuurlijke en warme sfeer.

 

2. Afmetingen van de jaloezieën

Je wilt natuurlijk dat je ramen en/of deuren volledig afgeschermd zijn door je jaloezieën. Daarom is het belangrijk dat je de juiste afmetingen bestelt. Dat heeft uiteraard invloed op de prijs. Hoe groter de afmetingen van je jaloezieën, hoe meer materiaal er nodig is om ze te maken.

 

3. De breedte van de lamellen

Niet alleen de afmetingen van het volledige jaloezie-systeem kunnen variëren. Je hebt ook de keuze tussen verschillende lamelbreedtes. 

Zo kan je bij jaloezieën met houten lamellen kiezen tussen 35, 50, of 70 mm lamelbreedte. Ga je liever voor metalen jaloezieën van aluminium? Dan heb je de keuze tussen lamelbreedtes van 16, 25, 50 en 70 mm. 

Hoe breder de lamellen van je jaloezieën, hoe meer materiaal er nodig is, en hoe hoger de prijs.

Maak nu je afspraak

 

Hieronder vind je alvast een prijsindicatie van de verschillende afmetingen van jaloezieën. 

 

Prijsindicatie voor aluminium jaloezieën

Breedte16mm25mm50mm70mm

1 meter €85 – €115 €75 – €125 €100 – €125 €105 – €155
2 meter €140 – €175 €105 – €205 €155 – €185 €170 – €265
3 meter €175 – €235 €145 – €275 €220 – €245 €235 – €375

 

Prijsindicatie voor houten jaloezieën

Breedte25mm50mm65mm

1 meter €105 – €155 €145 – €175 €145 – €195
2 meter €205 – €245 €275 – €355 €230 – €395
3 meter niet beschikbaar €335 – €535 €335 – €595

 

4. Houtsoort en kleur

Gekleurde jaloezieën

Hierboven zeiden we al dat houten jaloezieën voor een warme en natuurlijke look zorgen. Om de jaloezieën aan je persoonlijke smaak aan te passen, heb je de keuze tussen maar liefst 110 verschillende kleuren. Van wit tot allerlei zachte pasteltinten. Met een glanzende of matte coating. 

Al onze houten jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam geteelde houtsoorten. We hebben lamellen van gebeitst hout, of gewoon naturel.

 

5. Handige en leuke extraatjes

Naast de kleur zijn er nog verschillende opties waaruit je kan kiezen om je jaloezieën nog wat extra stijl te geven, zodat ze aan je voorkeuren voldoen. Deze extraatjes komen uiteraard wel met een meerprijs.

(1) Ladderband of ladderkoord

Wil je je jaloezieën een exclusieve look geven? Laat dan optioneel een ladderkoord of ladderband als afwerking plaatsen.

(2) Zijgeleiding

Zijgeleiding is een extra optie die ervoor zorgt dat je jaloezieën niet klapperen wanneer je raam openstaat. Of wanneer ze in een tochtige ruimte hangen.

(3)Elektrische jaloezieën

Geen zin om ‘s avonds uit je zetel te komen om je jaloezieën dicht te doen? Laat dan elektrische jaloezieën plaatsen die je vanop afstand kan bedienen.

 

Ben je geïnteresseerd in jaloezieën op maat van je leef- of werkruimte? Maak dan nu je afspraak. Wij helpen je graag bij het maken van een doordachte keuze.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving