Haal de herfst in huis met deze herfsttinten - Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

Haal de herfst in huis met deze herfsttinten

#Nieuws
Herfstkleuren

Met warme tinten zoals bruin en terracotta, staat de herfst bekend om zijn betoverende kleurenpalet. Gelukkig hoef je niet steeds naar buiten te gaan om hiervan te kunnen genieten. Door het kiezen van de juiste herfsttinten in jouw interieur breng jij immers de warme en gezellige sfeer naar binnen. In deze blog verkennen we de […]

Met warme tinten zoals bruin en terracotta, staat de herfst bekend om zijn betoverende kleurenpalet. Gelukkig hoef je niet steeds naar buiten te gaan om hiervan te kunnen genieten. Door het kiezen van de juiste herfsttinten in jouw interieur breng jij immers de warme en gezellige sfeer naar binnen. In deze blog verkennen we de mooiste herfstkleuren én geven we je tips over hoe je deze kunt integreren in jouw interieur.

 

Een warme en aardse sfeer met bruin

Bruin is zonder twijfel de kleur die we het vaakst associëren met de herfst. Het roept immers een gevoel van warmte en gezelligheid op, ideaal dus voor de frissere maanden. Om een bruine touch te verwerken in je interieur, kan je kiezen voor meubels in houttinten, zoals een eikenhouten tafel. Combineer dit met zachte, bruine textielstoffen zoals gordijnen voor een extra gezellige uitstraling.

 

Een vleugje warmte met terracotta

Terracotta is een tweede typische herfstkleur die velen doet denken aan de herfstbladeren. Deze kleur voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Je kan deze kleur eenvoudig integreren in jouw interieur door te kiezen voor een terracottavaas, muren of raambekleding in deze tint. Terracotta harmonieert bovendien goed met aardetinten. Een rustgevende sfeer gegarandeerd!

 

De nodige subtiliteit en elegantie dankzij grijs

Grijs, tot slot, is een veelzijdige kleur die perfect samengaat met andere herfsttinten en een kalme, serene sfeer creëert. Kies voor raamdecoratie in verschillende tinten grijs om een verfijnde uitstraling te bereiken. Combineer deze kleur daarbovenop met warme accenten, zoals bruin, terracotta of geel. Een gebalanceerde en verfijnde uitstraling? Check!

 

Een zonnige herfstsfeer met geel

Ben je toch op zoek naar een kleur om je interieur op te frissen tijdens de grauwe herfstdagen en een vrolijke noot toe te voegen? Dan is geel de perfecte kleur. Kies hierbij voor zachte tinten waaronder mosterd- of okergeel. Voeg gele accenten toe aan jouw ruimte door middel van kussens, vloerkleden, kunstwerken of gordijnen. Gele gordijnen contrasteren immers perfect met neutrale kleuren én geven een vrolijke uitstraling aan elke ruimte.

 

Door bovenstaande kleuren te combineren, breng je de nodige harmonie en sereniteit in je interieur. Experimenteer met verschillende tinten en materialen om een persoonlijke en unieke sfeer te creëren. Wil jij de herfst in huis brengen door middel van gordijnen? Kom dan gerust eens langs en ontdek ons hele aanbod aan kleuren en hoogwaardige materialen!

Kom nu langs voor inspiratie en beleving