5 onmisbare trends op Paris Déco Off - Fermolux

x

5 onmisbare trends op Paris Déco Off

#Nieuws
fermolux overgordijnen stoffencollectie

Twee weken geleden bezochten we de hoofdstad van de liefde. Wij werden er intens verliefd op de internationaal gerenommeerde beurs Paris Déco Off. De tiende editie bracht opnieuw duizenden decoratie- en interieurliefhebbers op de been. Hier zijn onze vijf trends:  De natuur als bron van inspiratie voor jouw decoratie We houden van de natuur, u […]

Twee weken geleden bezochten we de hoofdstad van de liefde. Wij werden er intens verliefd op de internationaal gerenommeerde beurs Paris Déco Off. De tiende editie bracht opnieuw duizenden decoratie- en interieurliefhebbers op de been.

Hier zijn onze vijf trends:

  1.  De natuur als bron van inspiratie voor jouw decoratie

We houden van de natuur, u ook? In tegenstelling tot de drukke Champs Elysées in Parijs, vormden de vele natuurlijke elementen op Paris Déco Off een oase van rust. Natuur is in en zorgt voor een bron van inspiratie voor decoratie. Het geeft een levendige, frisse toets en heeft volgens vele studies zelfs een positieve invloed op onze gezondheid, de sfeer in huis en onze productiviteit. Net daarom dat de honderden ontwerpers in Parijs maar al te graag de natuur gebruiken in hun innovatieve designs en vernieuwende ontwerpen.

  1. Twintig tinten rood en roze

Geen vijftig tinten grijs, maar wel twintig tinten rood en roze bleken te zorgen voor hoogstaand genot. Rood is één van de krachtigste kleuren in het spectrum en is symbolisch geladen. Zo is het de kleur van elegantie en van de liefde, maar gebruikt men het steeds vaker in design en mode. Rode tinten maken een ruimte gezellig en warm. Je kan het bovendien binnenshuis gemakkelijk combineren. Geen gele tinten (of hesjes) meer te zien in Parijs, maar wel een toekomst die er rooskleurig uit ziet.

  1. Linnen stoffen heroveren de markt

Vorig jaar fluisterden ze ons nog in de oren dat wol en leer zouden terugkomen, maar de ware comeback zien wij bij linnen stoffen. De vraag naar linnen stijgt enorm en ontwerpers weten deze luxueuze stof meer terug te brengen in hun assortiment. Bent ook u klaar voor een linnen revolutie?

  1. (Be)leef met kleur, veel kleur

Bye bye wit, grijs en zwart. In 2019 is kleur koning. Het kleurenpalet waaruit u tegenwoordig kunt kiezen is groter dan ooit. Wij hebben na een weekendje Parijs meer dan duizend-en-één kleuren ontdekt. Wist u trouwens dat wij u meer advies geven en er in (én over) geuren en kleuren vertellen in onze toonzaal?

  1. Durven en doen met grafische prints

Grafische prints zijn ‘in’. We zagen lijnen, cirkels, vierkanten en de gekste combinaties. Soms uitbundig, soms sereen en minimalistisch. Het vergt een beetje lef om er gebruik van te maken, maar wanneer ze het beste tot hun recht komen, zijn ze geknipt om te combineren met de juiste gordijnen op maat en veel meer.

Kortom: een fantastische ervaring waar wij veel hebben geleerd. Paris Déco Off zit er momenteel helaas al op, maar kom gerust eens langs in onze winkel waar u nog meer ontdekt over de laatste trends en onze uitgebreide collectie raamdecoratie, zonwering en veel meer.

Kom nu langs voor inspiratie en beleving