Lamellendaken van Brustor: 3 voordelen op een rij | Fermolux

x

Momenteel zijn er mooie VOORJAARSACTIES. Klik op deze banner en ontdek de acties.

3 redenen waarom een lamellendak net nu een goed idee is

#buitenzonwering #Lamellendaken
lamellendak prijs fermolux

Een lamellendak als terrasoverkapping: het zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk kan buiten zitten en van uw tuin geniet. En dat zowel tijdens de zomermaanden als in de vroege herfst. Zo houdt u met een lamellendak het vakantiegevoel maximaal bij u thuis! Een klassieke veranda is natuurlijk ook een mogelijkheid. Maar het blijft toch vooral […]

Een lamellendak als terrasoverkapping: het zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk kan buiten zitten en van uw tuin geniet. En dat zowel tijdens de zomermaanden als in de vroege herfst. Zo houdt u met een lamellendak het vakantiegevoel maximaal bij u thuis!

Een klassieke veranda is natuurlijk ook een mogelijkheid. Maar het blijft toch vooral de zomer beleven achter glas, met temperaturen die zonder goede zonwering al snel de pan uit swingen.

Lamellendaken zijn daarbij het alternatief bij uitstek, als het over terrasoverkapping gaat. Op deze manier geniet u namelijk elk seizoen van wat er buiten te beleven valt. Niet alleen tijdens de zomermaanden dus, maar ook wanneer de dagen korter worden en het wat frisser is. Hoe dat kan met een lamellendak, zegt u? Wel, we zetten verderop de drie belangrijkste pluspunten even op een rij.

Allereerst even dit: voor lamellendaken kiezen we resoluut voor Brustor en Renson. De oplossingen in zonwering van deze twee lokale spelers zijn namelijk aangepast aan het Belgische klimaat. Bovendien worden de lamellendaken en andere producten steeds verder geoptimaliseerd. En qua onderhoud en herstellingen kan u rekenen op een betrouwbare service.

 

Lamellendaken: het hele jaar door plezier van uw tuin

Of de zon volop schijnt of er de hele dag regen uit de lucht valt: met een lamellendak kan u altijd buiten blijven zitten. Wat voor weer het ook is. Gedaan dus met binnenvluchten, wanneer een plensbui over uw woning trekt en de fijne dag verpest. Een lamellendak beschermt u namelijk tegen zowel zon als regen.

Het geheim zit hem in de volledig elektrisch kantelbare aluminium lamellen van 21 centimeter breed. Daarmee doseert u zowel zonlicht, schaduw als ventilatie op uw terras. En dat in de mate waarin u dit zelf wil. Veel lichtinval en lekker zonnen of eerder zorgen voor verluchting en een verkoelende schaduw? De keuze is aan u. En de bediening zelf? Die doet u met de aparte afstandsbediening of de app op uw smartphone.

 

Altijd een lamellendak die perfect bij uw woning past

lamellendak prijs fermolux

Deze vorm van terrasoverkapping is in de eerste plaats elegant en strak. En precies daardoor is een lamellendak prima te combineren met elke bouwstijl. Of u nu een moderne woning heeft of een wat meer klassieke villa in pastoriestijl: alles vormt een mooi geheel. Bovendien zijn lamellendaken zowel losstaand als tegen de woning te plaatsen. En zelfs met meerdere naast elkaar. Hierbij kan u kiezen uit drie soorten, tot wel zeven bij vier meter groot.

Bij dit alles worden steevast hoogwaardige materialen gebruikt, die ervoor zorgen dat uw lamellendak van Brustor jarenlang in volle glorie meegaat. Er is hier dus geen sprake van hout, maar wel van degelijk aluminium. En ook over de waterafvoer hoeft u zich geen zorgen te maken. Regenwater wordt netjes afgevoerd, via de goten die in de steunpalen weggewerkt zitten. Op deze manier blijft de uitstraling van uw lamellendak mooi minimalistisch.

Wil u nu al eens ontdekken hoe uw toekomstig lamellendak er zal uitzien? Start nu de handige configurator van Brustor en ontdek meteen alle mogelijkheden. U stelt er in no-time een eigen lamellendak samen.

Ontdek nu de configurator

 

En er zijn talrijke extra mogelijkheden voor uw lamellendak

Wil u het maximale aan sfeer en gezelligheid uit uw tuin halen? Dan zijn er verschillende interessante opties. Denk maar aan de nodige ledverlichting, die ervoor zorgt dat de leuke avonden nog wat langer worden. Of handig ingebouwde zip-screens, waardoor u helemaal beschermd zit bij slagregen of zwaardere windstoten. En met een apart verwarmingselement in uw lamellendak houdt de koude u niet meer tegen om van uw terras te genieten.

En wilt u nog wat meer flexibiliteit, als het over de lamellen zelf gaat? Dan raden we u zeker de speciale, golvende S-lamellen aan. Deze zijn namelijk niet alleen kantelbaar, maar kunt u ook helemaal wegschuiven. Zo zorgt u op uw terras voor een volledig open ruimte in uw lamellendak, met slechts 13% restruimte aan het plafond.

 

Geïnteresseerd in een lamellendak voor uw woning? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze experts en kom langs in onze showroom. We helpen u graag in het samenstellen van een lamellendak, die perfect bij u en uw thuis past.

 

Kom nu langs voor inspiratie en beleving